Välkommen till Interbook Go! Skövde kommuns verksamhetssystem

för lokalbokning och föreningsservice 

Här kan privatpersoner, företag och föreningar söka och boka lediga tider i Skövde kommuns idrottsanläggningar. Som förening är det också här man ansöker om föreningsbidrag och ändrar föreningsuppgifter. 

Om du är registrerad kund kan du logga in med dina uppgifter i övre högra hörnet. Om du är ny kund kan du enkelt registrera dig och skapa en inloggning genom att följa instruktionerna på inloggningssidan som du når genom att klicka på logga in i övre högra hörnet. 

Om du som förening, företag eller privatperson tidigare bokat lokaler eller sökt föreningsbidrag i Skövde kommun är sannolikheten stor att du redan finns registrerad. Du behöver då få ett aktiveringsmail för att kunna logga in. 

För att få hjälp med aktiveringsmail eller om du har några andra frågor om systemet kan du ta kontakt med fritidsavdelningen via foreningsservice@skovde.se.  


Under sommaren är handläggningstiden längre än vanligt. Vid brådskande ärenden kontakta Kontaktcenter på tel 0500-49 80 00 eller mejla oss på foreningsservice@skovde.se

Vi önskar er en fin sommar!